Monthly Archives: September 2020

Oppstart innetrening uke 39

Vi har endelig fått tilgang til å trene i gymsalen på Erdal Barneskole igjen!

Det blir ikke helt som før corona, men vi får gjøre vårt beste 🙂 Det blir mye nytt å forholde seg til, for både trenere, utøvere og foresatte, så vi ber om forståelse for at det blir en innkjøringsperiode der vi etablerer nye rutiner.

Treningstidene blir foreløpig:

Tirsdager 17.30-18.30

Torsdager 17.45 – 18.45

Vi må følge en del generelle retningslinjer angående avstand mellom utøvere, renhold før og etter trening, samt registrering av alle utøvere som er på trening og evt. foreldre som er innom som tilskuere.

Det blir oppmøte ute, og deretter må alle bruke håndsprit før vi går inn. Vi må også sjekke at de som møter opp er påmeldt på treningen via Spond. Garderobene blir ikke åpne, men vi kan disponere ett toalett.

Vi bruker Spond aktivt som verktøy for å holde oversikt over alle som er på trening. Dersom foreldre vil se på trening, ber vi om at dere også registrerer dere i Spond med egen bruker. (Men med maks antall personer i gymsalen, så er det ikke plass til så mange)

Be om å bli medlem i vår Spond gruppe på linken under:

https://group.spond.com/BPALK

Det blir invitert til trening, og man melder seg på via Spond. Det vil bli begrensing på hvor mange vi har plass til på hver trening, men vi må se det praktiske litt an når vi kommer i gang.

Vi må også be alle utøver og helst foresatte om å ta Idrettens Koronavettkurs så raskt som mulig, men seinest innen 1. Oktober.

https://www.idrettsforbundet.no/tema/koronavirus/koronavettkurs/

Noen hovedpunkter alle må forholde seg til:

Ingen møter på trening med sykdom i kroppen (corona symptomer)

Vi holder avstand på minst 1m (Unntak for utøvere under 20, under øvelser som krever kontakt)

Vi er nøye med håndhygiene og vi håndhilser ikke

Vel møtt!