Monthly Archives: August 2020

Utetreninger høsten 2020

Vi vil starte opp med ukentlig utetrening torsdager kl 19-20 på kunstgresset ved innkjørselen til Erdal Barneskole. Håper at gamle og nye medlemmer er klar for å komme i gang med trening igjen.

På grunn av corona, så må vi registrere alle deltakere. Til dette ønsker vi å bruke Spond (App på telefonen). Alle som skal trene med klubben denne høsten MÅ pga. eventuell smittesporing registrere seg på følgende link:

https://group.spond.com/BPALK

Når du/barnet er registrert, så kan man akseptere invitasjon til treninger som blir lagt ut på Spond i denne gruppen.

Vi stiller i vanlig treningstøy, så lenge vi trener ute.

Husk å melde på til trening innen kvelden før, sånn at vi ser om det kommer folk.

Hilsen Styret

 

 

 

Utsatt oppstart for innetrening høsten 2020

Nå er sommeren over, og vi skulle ønske at vi kunne starte igjen med normal innetrening etter en uvanlig lang pause. Dessverre så er gymsalen foreløpig ikke tilgjengelig for oss pga. skolens smitteverntiltak, så vi må utsette oppstart av høstens partier. Vi har pr. i dag ikke en dato for oppstart, men kommer tilbake når vi får mere informasjon fra skolen.

Det kan bli aktuelt med utetrening. Vi sender ut informasjon om tid og sted når det er avklart.

Treningssamling i Stryn 29-30 august 2020

Loen Karateklubb inviterer til samling i Strynhallen 29 og 30 august. Invitasjonen kommer dessverre seint, men det er pga. omstendighetene med corona i samfunnet.

Trening vil bli avholdt innenfor gjeldende coronaregler.

Dersom det er interesse, så blir det felles middag på Napoli Pizza i Stryn på lørdagskvelden.

Påmelding for medlemmer av Wado Ryu Karateklubb Askøy kan sendes til geir.austboe@gmail.com seinast innen 21/8. Påmelding må inneholde følgende informasjon: Navn, alder, kyu-grad og om det er aktuelt med gradering på samlingen