Monthly Archives: August 2016

Nye karatepartier

Karateklubben vår er i vekst og vi har et stort spenn i både alder og erfaring blant våre medlemmer. Det har kommet ønsker om å ha et rent barn- og nybegynnerparti. Vi ønsker derfor å tilrettelegge for dette.

Vi vil som en prøveordning fram til jul prøve følgende inndeling av treningspartier:

Tirsdag 17.15-18.30 Erdal Barneskole
– trening for alle, slik som før

Onsdag 19.00-20.00 Florvåg Barneskole
– ungdomsparti, 13-16 år, minimum gult belte

Torsdag 18.00-19.00 Florvåg Barneskole
– barn- og nybegynnerparti (fra 6 år)

Torsdag 19-20.30 Florvåg Barneskole
– seniorparti, 16 år og oppover, eller juniorer med minimum brunt belte

Spør gjerne instruktørene dersom du er i tvil om hvilke parti som passer for deg, eller ditt barn.

Treningsamling i England :)

Grey Wolf Karate, med Sensei Mick Adams 5th Dan Renshi, har invitert medlemmer av IWFN til en treningsamling i England 7-9 oktober. Det blir trening med Sensei Gary Swift fredag og lørdag, samt sosialt opplegg med måltider og sightseeing. Se også innlegg om dette på IWFN sin Facebook side, postet 13/6. Kostnaden for samlingen er 300 GBP, ca 3300 kr og i tillegg kommer flyreisen.

Askøy Wado Ruy Karate oppfordrer sine medlemmer til å bli med på samlingen. For å stimulere til deltagelse, så har styret bestemt at klubben sponser de som reiser med en totalsum på kr 12.000,- Denne summen blir fordelt likt på de som reiser, for å hjelpe til med å dekke noe av kostnadene ved samlingen.

Det er viktig å gi snarlig tilbakemelding til Sensei Mick Adams, samt å bestille flybilletter. Derfor ønskes tilbakemelding om deltagelse innen fredag 26/8. Send din påmelding til Geir I. Austbø, tlf 92880244 eller epost geir.austboe@gmail.com.

Vi håper det er mange som ønsker å bli med på samlingen!