Author Archives: Geir Austbø

Ny treningstid fra og med 10/9-19

Vi er glad for alle nybegynnere som har startet i klubben vår denne høsten 🙂 For å tilrettelegge treningen bedre for både nybegynnere og viderekomne, har vi bestemt oss for å dele opp treningstiden på torsdager i to grupper.

Nye treningstider fra og med 10/9-19:

Tirsdager: 17.15 – 18.30 – Trening for alle (som tidligere)

Torsdager: 17.15-18.00 – Trening for barn og nybegynnere

Torsdager: 18.00-19.00 – Trening for viderekomne

Alle treninger i gymsalen på Erdal barneskole.

Dersom du er i tvil om hvilken trening som passer best for deg / ditt barn på torsdager, så spør gjerne Sensei.

Hilsen Styret

Ekstraordinært årsmøte og oppstart for sesongen 19/20

Minner om at det blir ekstraordinært årsmøte i treningstiden i morgen 20/8 kl 17.15 til 18.30. Vi møtes i gymsalen. Håper så mange som mulig har mulighet til å stille på møtet!

Det blir oppstart for ordinær trening torsdag 22/8 kl 17.30 – 19.00 🙂 Vi håper å se både gamle og nye fjes på trening fremover!

Ekstraordinært årsmøte 20/8-19

Hei!

Vi har i dag sendt ut innkalling til ekstraordinært årsmøte i klubben, for å kunne foreta nyvalg til flere verv i styret vårt. Dersom noen ikke har fått innkallingen, så ta gjerne kontakt med Geir på epost geir.austboe@gmail.com. Om noen ønsker å melde interesse for verv, eller evt. andre spørsmål kan også tas direkte til Geir på epost.

Sakslisten som er sendt på epost ligger også under her.

Mvh

Styret

 

Gradering Erdal Barneskole 4/6-19 og sommeravslutning 6/6-19

Gradering:

Det blir gradering for klubbens medlemmer i treningstiden vår tirsdag 4/6 kl 17.15 – 18.30, i gymsalen på Erdal Barneskole. Påmeldingskjema under:

Påmeldingskjema gradering 4/6-19

Snakk gjerne med Christer om du er usikker på om du kan pensum godt nok. Dette gjelder også foresatte som har spørsmål i forbindelse med gradering for sine barn. Påmeldingsfrist 28/5.

Sommeravslutning:

Vi håper på bra vær, og ønsker å avslutte dette treningsåret med en felles tur til Kolbeinsvarden for våre spreke medlemmer. Oppmøte torsdag 6/6 kl 17.30 på parkeringsplassen på Bergheim. Ta gjerne med en sekk med litt ekstra klær, samt litt drikke og noe å bite i. (Bålforbud, så ingen grilling) Vi går i samlet flokk, og tilpasser tempo slik at det blir kjekt for alle som deltar 🙂

Siste ordinære trening denne våren blir tirsdag 28/5

Hilsen Styret

Felles bestilling av IWFN karatepass

 

Vi ønsker at alle aktive medlemmer i klubben har eget karatepass. Det er noen få som har karatepass, men de fleste av våre medlemmer mangler dette pr. i dag.

Karatepass er en perm, utarbeidet av IWFN, som inneholder syllabus for graderinger, dvs. pensum til alle graderinger fra gult belte til og med brunt belte for klubber i IWFN. I tillegg er det mye annen nyttig informasjon, som for eksempel telling på japansk, Dojo etikette med mer. Etter hver gradering kan man få signatur fra Sensei, og det er en fin perm for å lagre sine graderingsdiplomer. Dersom man av en eller annen grunn vil bytte klubb for en periode, eller permanent, kan denne permen og diplomene fungere som dokumentasjon for at man innehar en grad innen stilarten vår.

Link for å se innholdet i IWFN Karatepass: IWFN Karatepass

Karatepasset koster kr 120,-

Vi ønsker å lage en samlet bestilling til IWFN for våre medlemmer, så vi ønsker at de som er interessert fyller inn skjema under.

Bestilling IWFN Karatepass

Vi ønsker at de som vil kjøpe karatepasset registrerer bestilling innen utgangen av mars.

Hilsen Styret i Wado Ryu Karateklubb Askøy